Laden
Over ons

Persoonlijk, sfeervol en multifunctioneel

Dat is wat wij willen uitstralen met Maindeck. Niet alleen in onze eventlocatie, maar ook in ons doen en laten.

Maindeck heeft in de afgelopen jaren eigenhandig twee volledig uitgeruste studio’s gebouwd voor het organiseren van hybride events, livestreams en webinars. Denk aan een live talkshow, debat of productpresentatie. Wij onderscheiden ons door onze XXL videowall, sfeervolle aankleding en een perfect op elkaar ingespeeld team met zowel technische kennis als hospitality ervaring.

Daarnaast zijn onze multifunctionele ruimtes perfect voor het houden van vergaderingen, trainingen, creatieve brainstorms en netwerkborrels. Aangevuld met onze bar en foyer met cateringmogelijkheden ben je bij Maindeck van alle faciliteiten voorzien.

Bij ons zijn de lijnen kort, kan er snel geschakeld worden en denken wij graag creatief en inhoudelijk met je mee om jouw idee om te zetten tot een onvergetelijk evenement.

VAN FOTOSTUDIO TOT MULTIFUNCTIONELE EVENTLOCATIE

Waar staan we nu?

Veel inwoners van Spijkenisse kennen onze locatie nog als fotostudio, maar in de afgelopen jaren heeft Maindeck een transformatie gemaakt tot multifunctionele eventlocatie.
Toen begin 2020 de verbouwing van ons pand net klaar was begon precies de coronaperiode. Het oorspronkelijke plan moest overboord. Binnen korte tijd werd de eventlocatie omgebouwd tot eventstudio en vonden alle fysieke evenementen online plaats.

Al snel is er een vast team ontstaan die de afgelopen vier jaar de mooiste livestreams heeft neergezet. Het is in de afgelopen jaren meer en meer duidelijk geworden dat online en hybride events niet meer weg te denken zijn in de zakelijke wereld. Met de studio’s die er nu staan is Maindeck er klaar voor om dit voor haar klanten nu en in de toekomst te blijven realiseren.

VAN CREATIEF CONCEPT TOT UITVOERING

We denken met je mee

Van creatief concept, technische ondersteuning tot de catering, we denken altijd met je mee. Wil je iets organiseren voor of uitzenden naar het management team, je medewerkers of voor stakeholders? Wij zetten alle zeilen bij zodat jullie de doelstellingen van het event realiseren. Klein en impactvol of groots en meeslepend, het team van Maindeck staat voor je klaar. We zorgen ervoor dat je kunt terug kijken op een succesvol event.

Het team van Maindeck

Tim

tim.vandenhoek@maindeck.nl

0181 665 802

Nadia

nadia.decloe@maindeck.nl

0181 665 802

Portfolio

Van Gelder Actueel

De interne talkshow bij Van Gelder

Wat speelt er binnen de verschillende divisies bij Van Gelder? In Van Gelder Actueel brengt Eugenie, samen met haar collega's, de medewerkers op de hoogte over de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf. 

Bekijk ook:

 

TOT SNEL!

Bewonder Maindeck

Ben je al nieuwsgierig? Heb je een (online) event op de planning of zoek je een inspirerende omgeving voor de jaarlijkse heidag? We nodigen je graag uit om te kijken wat er mogelijk is. Proef onze koffie, luister naar het geluid en test de camera’s. Beleef de hele experience in een notendop en laat ons weten wat jij zoekt voor je (online) event. Samen komen we er wel uit.

NIET ZOMAAR EEN LOCATIE

Maindeck leent zich uitstekend voor:

Livestream

Webinar

Greenscreen

Vergaderingen

Trainingen

Netwerkbijeenkomsten

Hybride events

Bedrijfsupdates

Brainstorms

Maindeck in cijfers:

 

4+

Jaar ervaring

30+

Klanten gingen je voor

3864+

Minuten live

4500+

Kopjes koffie

Heb je vragen of kom je graag een keer langs?
Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons op 0181 665 802