Laden
Webinar
Op zoek naar een professionele studio in de buurt van Rotterdam om je webinar op te nemen of live uit te zenden? Bij Maindeck kunnen wij dit in onze studio's uitstekend faciliteren.

Deel jouw kennis online op een effectieve manier

Via een webinar kun jij je kennis gemakkelijk overdragen op beeld. Dit kan door middel van een livestream, het opnemen van kennisclips of e-learnings, of het geven van een online cursus
Met de toegankelijkheid en flexibiliteit die een webinar tegenwoordig biedt, kun je op een uitstekende manier naadloos verbinden met jouw doelgroep, ongeacht hun locatie.

Onze greenscreen studio biedt de perfecte setting voor jouw webinar, met een volledig gepersonaliseerde achtergrond die bij jouw huisstijl aansluit. Heb je de voorkeur voor een talkshow setting? Dat is mogelijk in onze eventstudio. Ontdek ons volledige aanbod op onze livestreampagina om jouw webinar een professionele uitstraling te geven. Vanzelfsprekend nemen wij het webinar op, zodat je deze altijd op een later moment nog kunt delen of terugkijken.

Onze studio biedt voor jouw webinar meer dan alleen de studio in en uit:

  • Onze ervaren studiocoördinator kijkt en denkt creatief en inhoudelijk graag met je mee;
  • Personaliseer de achtergrond volledig in je eigen huisstijl;
  • Maak gebruik van onze autocue en professionele desk;
  • Het eindproduct van jouw opname of livestream wordt volledig verzorgd, onze video-editor bewerkt deze opname of livestream;
  • In onze foyer en bar kunnen we jou na het webinar voorzien van een heerlijke lunch tot een uitgebreide borrel of buffet. Uiteraard houden wij ook rekening met dieetwensen.

 

De faciliteiten van Maindeck

2 professionele studio's

Sfeervolle foyer & bar

Gratis parkeren

Visagieruimte

Autocue aanwezig

Dé plek voor jouw webinar!

Heb je vragen of kom je graag een keer langs?
Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons op 0181 665 802