Laden
Vergaderingen & trainingen
Wil je een vergadering, interactieve presentatie of creatieve brainstormsessie regelen? Wij passen onze multifunctionele locatie in Spijkenisse hier volledig op aan.

Voel je thuis in onze vergaderlocatie

De opstelling met U-vormdirectietafel of examentafels  staat bij binnenkomst voor je klaar. Welk doel je ook hebt, je voelt je altijd thuis in onze huiselijke vergaderlocatie en sfeervolle foyer met bar.

Nog meer thuis voelen? Jullie gasten krijgen een warm welkom met jullie eigen boodschap op onze digitale displays. Onze verlichting stemmen wij af op jullie eigen huisstijl. 

Tijdens de vergadering voorzien we jullie van een heerlijke verse en gezonde lunch en verfrissende tussendoortjes. Borrelen na afloop gebeurt natuurlijk met lekkere hapjes. Wij werken met lokale ondernemers om onze gasten altijd verse gerechten voor te schotelen. 

Bij ons zijn je vergaderingen en trainingen altijd in goede handen:

  • Onze ervaren projectmanager kijkt en denkt graag met je mee, en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld; 
  • Wij passen de opstelling aan naar jouw wensen. Onze locatie is gechikt voor events tot 40 personen;
  • Bij Maindeck zijn diverse break-out rooms beschikbaar;
  • Door middel van licht en digitale schermen personaliseren wij de vergader- en trainingsruimte volledig in jouw eigen huisstijl;
  • Wij verzorgen de catering. Van een heerlijke lunch tot een uitgebreide borrel of buffet. Uiteraard houden wij ook rekening met dieetwensen.

De faciliteiten van Maindeck

Sfeervolle foyer & bar

Gratis parkeren

Wifi

Videowall

Flipover

Verken onze diverse opstellingen

Heb je vragen of kom je graag een keer langs?
Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons op 0181 665 802