Laden
Livestream
Met onze multifunctionele en sfeervolle studio faciliteren wij online én hybride events zodat je op een praktische en duurzame manier connecties kunt leggen!

Voel je thuis in onze studio

Wij zorgen dat de door jouw gekozen opstelling klaarstaat zodat je je meteen thuis voelt. Denk daarbij aan een talkshow-, debat- of presentatie-opstelling waarin je productpresentaties kunt houden, organisatie-updates kunt organiseren of kennis kunt delen. 

Tijdens jouw livestream is er genoeg ruimte voor interactie. Laat mensen inbellen, beantwoord vragen uit de chat of creëer een poll die kijkers in kunnen vullen. Voorafgaand is er genoeg tijd voor repetitie en doorloop samen met onze ervaren technici en studiocoördinator. Wij stellen een visagie- en kleedruimte ter beschikking zodat je op en top op beeld staat.
Uiteraard zorgen wij dat de livestream opgenomen wordt, zodat je deze gemakkelijk terug kunt zien en kan delen op jouw socialemediapagina's.

Na afloop van jouw livestream kunnen wij in onze sfeervolle foyer mét bar verschillende soorten lunches, borrels, maar ook diverse buffetten aanbieden.

Onze studio biedt voor jouw livestream meer dan alleen de studio in en uit:

  • Onze ervaren studiocoördinator kijkt en denkt creatief en inhoudelijk graag met je mee!
  • De schermen en verlichting in onze studio zijn aan te passen naar jullie huisstijl;
  • Onze studio is geschikt voor hybride livestreams tot 50 personen;
  • Break out-room nodig? Wij beschikken over meerdere ruimtes;
  • Wij verzorgen de catering. Van een heerlijke lunch tot een uitgebreide borrel of buffet. Uiteraard houden wij ook rekening met dieetwensen.

De faciliteiten van Maindeck

Sfeervolle foyer & bar

Gratis parkeren

Visagieruimte

Hybride events

Videowall

Laat je inspireren

Bekijk ook:

Heb je vragen of kom je graag een keer langs?
Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons op 0181 665 802