Laden
Greenscreen studio

Verken de veelzijdigheid van onze greenscreen studio bij Maindeck, dé plek waar webinars, e-learnings en bedrijfsvideo's gecreëerd worden met professionele kwaliteit en eindeloze mogelijkheden.

Functioneel en creatief met greenscreen

Het scherm lijkt altijd groener aan de overkant, maar groener dan bij Maindeck wordt het niet. Greenscreen is de meest veelzijdige optie die wij hebben, omdat de achtergrond letterlijk aangepast wordt naar jouw wensen. Green screen, ook wel bekend als chroma key, opent de deur naar grenzeloze creativiteit.
Bij ons is jouw project in goede handen. Al vanaf de voorbereidingen denken we inhoudelijk en creatief met je mee én we blijven het gehele project graag betrokken. Desgewenst kunnen we ook de montage verzorgen van jouw opname.

Een webinar livestreamen waarbij de chat én de presentatie in beeld zijn? Een productpresentatie of videoboodschap opnemen achter onze professionele desk? Daar leent onze greenscreen studio zich perfect voor!

Onze studio in Spijkenisse biedt voor jouw opnames meer dan alleen de studio in en uit:

  • Onze ervaren studiocoördinator is jouw vaste aanspreekpunt. Hij kijkt en denkt creatief en inhoudelijk graag met je mee;
  • Personaliseer de achtergrond volledig in je eigen huisstijl;
  • Maak gebruik van onze autocue en professionele desk;
  • Laat je opnames verwerken tot salesvideo, kennisclips of Reels.
  • In onze foyer en bar kunnen wij jou tijdens of na de opnames voorzien van een heerlijke lunch tot een uitgebreide borrel of buffet. Uiteraard houden wij ook rekening met dieetwensen.

De faciliteiten van Maindeck

Catering mogelijkheden

Gratis parkeren

Visagieruimte

Autocue aanwezig

High-end apparatuur

Licht, camera, actie!

Bekijk ook:

Heb je vragen of kom je graag een keer langs?
Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons op 0181 665 802