Laden
Nationaal AI Debat 2023

De kansen en bedreigingen van AI

De kansen en bedreigingen van AI

01 Nov 2023
Hybride events

Het nationaal AI debat 2023; waar vurige discussies werden gevoerd, mooie standpunten met krachtige argumenten werden gecombineerd en levendige gesprekken werden gevoerd.

In het nationaal AI debat 2023 discussieerde een zevental experts en een tiental panelleden over de kansen en bedreigingen van AI, Nederland en de AI-keten, hoe AI te reguleren valt en meer. Onder begeleiding van Joe van Burik deelden alle deelnemers in drie verschillende rondes hun standpunten en argumenten over de recente ontwikkelingen rondom AI. Dit event bood een unieke gelegenheid om dieper in discussie te gaan over de complexe mogelijkheden en uitdagingen van AI en hoe om te gaan met deze snel evoluerende technologie.

" Hele mooie studio om een crossmediale productie plaats te laten vinden. Event, livestream, podcast en radio kwamen hier samen. Fijn ontvangst met een hapje en drankje. De uitgelezen locatie om over AI te debatteren."

Joe van Burrik
BNR / Presentator AI Debat

Wat was de rol van Maindeck?

Maindeck mocht tijdens het AI debat de gehele eventlocatie beschikbaar stellen. Tijdens de voorbereidingen waren wij al gauw technisch en creatief betrokken. Er werd meegedacht over de opzet van het event en de interactie met de aanwezigen en met de online kijkers.

Op 1 november werd de studio omgetoverd tot debatruimte. Veertig gasten namen hier plaats tijdens dit hybride event. Speciaal voor deze productie werd de regieruimte uitgebreid zodat BNR een eigen regie voor de live radio-uitzending neer kon zetten.

De bar en foyer vormden een plek van ontmoeting waar al onze gasten werden verwelkomd met een drankje, konden genieten van een Indisch buffert en waar na afloop kon worden nagepraat tijdens de borrel.

Dit smaakt naar meer!

Het nationale AI debat, een initiatief mogelijk gemaakt door Triple, Skillstown en BNR markeerde een onvergetelijke avond vol diepgaande discussies en inzichten. Onze levendige studio bood plaats aan veertig enthousiaste deelnemers en een veelvoud keek of luisterde mee via radio en livestream. 

Andere events

Hybride events | 16 Nov 2023
Bedrijfsupdates | 23 Nov 2023

Heb je vragen of kom je graag een keer langs?
Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons op 0181 665 802