Laden
Ferm - Port Cyber Café

Aandacht voor cyberweerbaarheid in de Rotterdamse haven

Aandacht voor cyberweerbaarheid in de Rotterdamse haven

16 Nov 2023
Hybride events
Elk kwartaal duikt FERM met het Port Cyber Café in de eventstudio van Maindeck om samen met een vijftal experts een aantal actuele vraagstukken rondom cyberweerbaarheid te belichten.

Tijdens deze informatieve en energieke livestreams deelt FERM in onze hybride talkshow setting de meest recente gebeurtenissen en vraagstukken rondom cyberweerbaarheid. Met een online en fysiek publiek van bij elkaar ongeveer 100 mensen is het Port Cyber Café zeer succesvol! 
Naast het delen van kennis, bieden deze sessies ook de plek om elkaar te ontmoeten en na afloop verder te praten. Uiteraard onder het genot van een drankje en hapje. 

" In Maindeck heeft het FERM Port Cyber Café een fijne thuishaven gevonden. Voor zowel de fysieke ontvangst van gasten als voor de online mogelijkheden van onze livestream. Een professionele setting, een gastvrij team, uitstekende service en heerlijke catering!"

Rob Nijman
FERM / Contentspecialist

De rol van Maindeck

Onze eventlocatie is de thuisbasis van het Port Cyber Café. Wij vinden het belangrijk dat de mensen van FERM en hun gasten zich thuis voelen bij ons. 
Voor het Port Cyber Café wordt de studio omgebouwd naar een gezellige café setting. Het publiek zit rondom de talkshowtafel en is daarmee onderdeel van het decor. De interactie is groot doordat het publiek betrokken is en ook vragen kan stellen aan de experts aan tafel. 
Na afloop van de livestream wordt in onze foyer en aan de bar verder gepraat. Wij verzorgen de hapjes, luxe tapasplanken en bittergarnituur, en de drankjes. 

De voordelen van online én hybride

De online en hybride events bieden het publiek de keuze. Zit je krap in je tijd, dan bekijk je het evenement waarschijnlijk online. Ben je op zoek naar ontmoeting en uitbreiding van je netwerk? Dan kom je fysiek langs. 
Tevens zijn de voordelen van een (deels) online event voor jou als organisator groot. Met een hybride evenement bereik je meer personen en de videocontent die het oplevert is uitermate geschikt als marketing instrument, 

Wil je net als Ferm ook gebruik maken van de voordelen van online en hybride events? Wij ondersteunen je graag. 

Andere events

Hybride events | 01 Nov 2023
Bedrijfsupdates | 23 Nov 2023

Heb je vragen of kom je graag een keer langs?
Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons op 0181 665 802