Laden
Van Gelder Actueel

De interne talkshow bij Van Gelder

De interne talkshow bij Van Gelder

23 Nov 2023
Bedrijfsupdates

Wat speelt er binnen de verschillende divisies bij Van Gelder? In Van Gelder Actueel brengt Eugenie, samen met haar collega's, de medewerkers op de hoogte over de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf. 

De full-service infrapartner Van Gelder, speelt een cruciale rol bij het vormgeven van een intelligente, duurzame, en veilige openbare ruimte voor de toekomst. Om deze missie te blijven realiseren, is het essentieel voor de infrapartner om regelmatig bedrijfsupdates te delen met het personeel. Van Gelder Actueel vervult precies deze rol door werknemers te informeren over de meest recente ontwikkelingen binnen de organisatie. Dit informatieve webinar bood een platform waar alle medewerkers op de hoogte werden gebracht van het laatste nieuws. Met een groot live publiek en veel medewerkers die de livestream terugkijken, zijn deze updates een geslaagd intern succes.

" Quote Simonette"

Simonette Kraaij
Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V. / Marketing Communicatie Manager

De rol van Maindeck

Van Gelder Actueel wordt live uitgezonden vanuit de studio van Maindeck. De studiocoordinator is het vaste aanspreekpunt voor het communicatieteam van Van Gelder. Wij denken graag (technisch) mee om zo de beste resultaten te behalen. 
Uiteraard worden de gasten op de dag van de livestream hartelijk verwelkomd en staat na afloop de lunch voor hen klaar. 

Interessant voor jouw bedrijf?

Ook voor jouw bedrijf kan het interessant zijn om je medewerkers via een webinar te informeren over actuele onderwerpen. Maindeck denkt graag met je mee over de mogelijkheden. 

Andere events

Hybride events | 01 Nov 2023
Hybride events | 16 Nov 2023

Heb je vragen of kom je graag een keer langs?
Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons op 0181 665 802