Onze ruimtes
De Theaterstudio & het Huiskamercafé

1
Geschikt voor workshops, presentaties, netwerkborrels en meer
2
In te richten naar de wensen en behoeften van jouw gelegenheid
3
Audiovisuele ondersteuning en catering mogelijk
Theaterstudio

De mogelijkheden zijn eindeloos in de theaterstudio. Een presentatie voor een groot publiek of een kleinschalige training? De ruimte leent zich voor diverse bijeenkomsten. Audiovisuele ondersteuning staat tot jouw beschikking in de vorm van een videowall van 3x3 55” schermen en een geluidsinstallatie met microfoon. De opstelling passen we aan naar jouw gelegenheid. Eerst een keer de ruimte bewonderen? Dat kan natuurlijk!

De Theaterstudio is oorspronkelijk ontworpen als fotostudio. Dit zie je terug in het hoge plafond, de enorme theatergordijnen die de muren aankleden en de ramen die met luiken kunnen worden afgesloten. Wij hebben de ruimte een upgrade gegeven met de enorme videowall, sfeervolle verlichting en een podium. Zo is de studio multifunctioneel te gebruiken; industrieel en praktisch.

Handig om te weten:

  • Door de 1,5 meter maatregelen is de ruimte momenteel te boeken voor een maximum van 20 bezoekers;
  • De ruimte is te boeken per dagdeel. Voor andere wensen maken wij graag een offerte op maat;
  • Om de Theaterstudio te boeken is het noodzakelijk ook het Huiskamercafé te huren;
  • Er zijn diverse mogelijkheden om de ruimte in te richten. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
Huiskamercafé

Informeel borrelen, een sfeervolle netwerkbijeenkomst of een workshop; dat kan in het Huiskamercafé. Deze ruimte heeft verschillende hoekjes waar je rustig kunt zitten voor bijvoorbeeld een één-op-één gesprek, maar ook een enorme tafel waar je met een groep kunt werken. Een kopje koffie, of een biertje, haal je bij de bar die helemaal in lijn is met de ruimte.

Het café kan worden ingedeeld naar de wensen en behoeften van jouw gelegenheid. Ook audio-ondersteuning is mogelijk voor achtergrondmuziek of een toespraak met microfoon. We bespreken graag met jou welke opties passen bij jouw bijeenkomst.

Handig om te weten:

  • Door de 1,5 meter maatregelen is de ruimte momenteel te boeken voor een maximum van 25 bezoekers;
  • De ruimte is te boeken per dagdeel. Voor andere wensen maken wij graag een offerte op maat.
  • Een borrel met hapjes of een workshop met uitgebreide lunch, ook de catering stemmen wij af op jouw wensen.
1,5 meter maatregelen

Normaal gesproken biedt de Theaterstudio ruimte aan ca. 80 personen, afhankelijk van de opstelling. Door de (tijdelijke) 1,5 meter economie hebben wij dit beperkt tot een maximum van 20 personen. In het Huiskamercafé kunnen wij ca. 25 bezoekers ontvangen op 1,5 meter. De ruimtes zijn voorzien van een ventilatiesysteem wanneer deze in gebruik zijn.

In Main Deck wordt met looprichtingen aangegeven hoe bezoekers zich veilig kunnen verplaatsen. Ook maken wij gebruik van wegwerpbekers, -borden en -bestek en vragen wij bezoekers bij binnenkomst hun handen te desinfecteren. Mondkapjes en wegwerphandschoenen zijn aanwezig, maar niet verplicht. Uiteraard vragen wij alle bezoekers 1,5 meter afstand te houden van elkaar, tenzij zij uit hetzelfde huishouden komen. Ons veiligheidsprotocol is ook ter plaatse in Main Deck te lezen.

Reserveren of eerst nog een vraag? Neem dan contact met ons op via 0181 665 802 of verhuur@maindeck.nl.


Naast de Theaterstudio en het Huiskamercafé beschikt Main Deck ook over twee vergaderruimtes. Bekijk hier de mogelijkheden https://www.watertalent.nl/nl/havencafe!

LET'S TALK

Laat de samenwerking beginnen