Webinar
Main Deck als online trainingslocatie

Geef jij trainingen, cursussen of workshops en zoek je een inspirerende omgeving van waar deze te hosten? Of misschien ben je altijd al thuis geweest in het geven van webinars? De Event Studio van Main Deck is hier uiterst geschikt voor. Bouw je opstelling, plof neer (of blijf staan) en wij regelen beeld en geluid. Ideaal toch?

Interactief of streamen

Vanuit Spijkenisse kan het beide. Wij hebben kennis van Microsoft Teams, Vimeo, Zoom en YouTube livestreams. We adviseren je graag over wat het best bij jouw webinar past. Wat in ieder geval zeker is, is de sfeervolle achtergrond en hoogstaande techniek. Bij Main Deck is de kwaliteit van jouw webinar hoog en wij ontzorgen jou zo veel mogelijk zodat jij je kunt richten op de inhoud.

Techniek bij Main Deck Studio
videowall in de Main Deck Studio

Goed om te weten over de studio

  • De opstelling die je kiest bepaalt het maximum aantal mensen. We houden rekening met de maatregelen die gelden vanuit de overheid en we kijken van tevoren wat dit betekent voor jouw event.
  • Je boekt de event studio per dagdeel. Heb je andere wensen, laat het ons weten.
  • Van ontbijt tot borrelarrangement, wij serveren.

Ook belangrijk...

Bij ons niet extra, maar standaard

  • Gratis Wifi
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur (maximaal 10 auto’s)
  • Elke 20 minuten wordt het pand voorzien van gezuiverde zuurstof
  • Visagie- en kleedruimte
zitje in de Main Deck Studio
Tot snel!
Hoe werkt het?

Bel ons, kom langs, geniet van de koffie (of thee) en boek Main Deck! Samen kijken we naar de meest passende opstelling en bijbehorende techniek. Vind je het prettig om van tevoren een technische doorloop te doen met onze technicus? Dan plannen we dat in.

Neem contact met ons op

Bart Verkleij

Sales & Marketing

0181 665 802

LET'S TALK

Plan je bezoek & laat je inspireren