Laden
Webinar
Main Deck als all-in locatie

Geef jij informatieve webinars, cursussen of workshops en zoek je een inspirerende omgeving waar je deze kan hosten? Kijk dan niet verder, want de Event Studio's van Main Deck zijn hier uiterst geschikt voor! Bouw je opstelling, plof neer (of blijf staan) en wij regelen beeld en geluid. Ideaal toch?

Onze imposante event studio is met zijn videowall (3x3 55'") en zitruimte de beste optie voor een webcast, waar je naast een online publiek ook een fysiek publiek in de zaal hebt. Maar ook een webinar kunnen we in deze studio goed tot z'n recht laten komen met verschillende camerahoeken.

De greenscreen studio leent zich goed voor een scala aan mogelijkheden. Door de green screen kan je laagdrempelig een webinar opnemen met je presentatie in beeld en een achtergrond naar keuze. Je kan presenteren achter de professionele presentatiedesk, maar we kunnen ook een setting op maat faciliteren.

Interactief of streamen

Vanuit Spijkenisse kan het beide. Wij hebben kennis van Microsoft Teams, Vimeo, Zoom en YouTube livestreams. We adviseren je graag over wat het best bij jouw webinar past. Wat in ieder geval zeker is, is de sfeervolle achtergrond en hoogstaande techniek. Bij Main Deck staat de kwalitieit van jouw webinar hoog in het vaandel, en wij ontzorgen jou zo veel mogelijk zodat jij je kunt richten op de inhoud.

Techniek bij Main Deck Studio
Bart webinar in de greenscreen studio

Goed om te weten over de studio

  • De opstelling die je kiest bepaalt het maximum aantal mensen. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk, afgestemd op jouw webinar of webcast.
  • Je boekt de event studio per dagdeel. Heb je andere wensen, laat het ons weten.
  • Van ontbijt tot borrelarrangement, wij serveren.

Ook belangrijk...

Bij ons niet extra, maar standaard

  • Gratis Wifi
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur (maximaal 10 auto’s)
  • Elke 20 minuten wordt het pand voorzien van gezuiverde en gekoelde zuurstof
  • Visagie- en kleedruimte
zitje in de Main Deck Studio
Tot snel!
Hoe werkt het?

Bel ons, kom langs, geniet van de koffie (of thee) en boek Main Deck! Samen kijken we naar de meest passende opstelling en bijbehorende techniek. Vind je het prettig om van tevoren een technische doorloop te doen met onze technicus? Dan plannen we dat in.

Neem contact met ons op

Bart Verkleij

Sales & Marketing

bart.verkleij@maindeck.nl

0181 665 802

Heb je vragen of kom je graag een keer langs?
Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons op 0181 665 802