Laden

Corona beleid

Veiligheid tijdens jouw event

Helaas moeten we het er toch even over hebben, de coronamaatregelen. We zijn er nog lang niet vanaf. Maar laten we positief blijven: een livestream kan voor jouw organisatie een goede oplossing zijn om toch in beeld te blijven. Wij zorgen dat onze studio ten alle tijden coronaproof is, zodat jij je alleen hoeft te focussen op de inhoud van je programma.

Hoe doen we dat?

De pandemie heeft ons ontzettend bewust gemaakt van veiligheid en hygiëne en we hebben hierin ook enorm geïnvesteerd. Zo kun je rekenen op verse lucht, iedere 20 minuten. We hebben een uitgebreide luchtverversingsinstallatie geïnstalleerd, waardoor er drie keer per uur gezuiverde lucht binnenkomt. Zelfs als de verwarming of de airconditioning aanstaat.

Vanwege de ruime opzet van onze locatie is het erg makkelijk om 1,5 meter afstand te houden. Liever niet? Dan doen we een coronacheck bij binnenkomst.

Jouw wensen

Naast de maatregelen van de overheid, vinden wij jouw wensen rondom veiligheid ook heel belangrijk. Laat ons weten wat je graag ziet tijdens jouw event. Dan zorgen wij dat het in orde is, zodat je ongestoord je event tot een succes kunt maken.

 

Bewonder het zelf

We nodigen je graag uit om de mogelijkheden te bespreken. Dan kun je het meteen zelf ervaren. Proef onze koffie, luister naar het geluid en test de camera’s. Beleef de hele experience in een notendop en je wilt dit gegarandeerd delen met je collega’s of klant.

Wil je liever eerst even (video)bellen. Dat kan natuurlijk ook.

Tot snel in de Main Deck Studios!

Weiger cookie
Accepteer cookie