Studio huur
Bij Main Deck kan alles

Zoek je een aansprekende locatie voor je (online) bijeenkomst, workshop, brainstormsessie of presentatie? Main Deck past zich aan aan jouw wensen.

In 2020 openden we deze unieke locatie met een sfeervolle foyer en studioruimte in Spijkenisse. Nu, een jaar later, is er al enorm veel veranderd. De focus ligt niet langer op volledig fysieke events: wij hebben ook alles in huis om jouw bijeenkomst hybride of zelfs helemaal online te organiseren. Onze zalen zijn vrij in te delen, zodat jij de ideale omgeving kunt creëren voor je bijeenkomst. Uiteraard kunnen wij je compleet ontzorgen met catering en audiovisuele ondersteuning.

Event Studio

One of a kind in Spijkenisse

Drie, twee… ACTIE. Hoe veel livestreams, presentaties en vergaderingen heb jij al bijgewoond via YouTube, Zoom of Microsoft Teams? We gaan er tegenwoordig bijna vanzelf vanuit dat onze afspraken online plaatsvinden. In de Event Studio organiseer jij jouw (hybride) bijeenkomst in stijl. De presentatie van een jaarverslag, een farewell party of een interactieve quiz. Bij Main Deck is het allemaal mogelijk.

Daarnaast leent de studio zich ook goed voor brainstormsessies, vergaderingen of trainingen op 1,5 meter. Met een kleine groep kun je veilig bij elkaar komen. Natuurlijk wel met looproutes, voldoende zitplekken op afstand en een pompje desinfectiemiddel op iedere hoek van de tafel. Maar ja, dat heb je overal.

Farewell party van Vitol bij de Main Deck studio in Spijkenisse
Tafelopstelling voor een livestream in de Main Deck studio Spijkenisse

ON AIR

Wat maakt onze studio zo uniek

Nou ja, alles? Main Deck is sfeervol, van alle gemakken voorzien en we hebben de modernste technische foefjes in huis. Bijvoorbeeld een videowall van 3x3 55” schermen, een geluidsinstallatie, drie op afstand bestuurbare camera’s (ja, zelfs onze apparatuur is coronaproof) en tafelmicrofoons. Onze technicus legt je graag alles uit.

Goed om te weten over de studio

  • Door de 1,5 meter maatregelen is de studio te boeken voor maximaal 20 personen, maar het precieze aantal bezoekers hangt af van de opstelling die je kiest voor jouw event.
  • De studio boek je per dagdeel. Heb je andere wensen, laat het ons weten.
  • Om in de Event studio te komen moet je door de foyer. Die boek je er dus bij.Let's have a drink

Persoonlijk ontvangst in de foyer

Even een stapje terug, want onze Event studio is tof, maar wij ontvangen je ook graag in een mooie ruimte. De entree van Main Deck is onze ruime foyer met meerdere zitjes, sta-barrels en een riante bar. Ideaal om je gasten te ontvangen én om na afloop na te bespreken met een lekker drankje. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de foyer te boeken, bijvoorbeeld voor rondetafelgesprekken, een workshop met een kleine groep of een netwerkbijeenkomst.

 

Goed om te weten over de foyer

  • Door de 1,5 meter maatregelen is de foyer te boeken voor maximaal 25 personen.
  • De foyer boek je per dagdeel. Heb je andere wensen, laat het ons weten.
  • Van ontbijt tot borrelarrangement, wij serveren.
  • Audiovisuele ondersteuning rollen wij zo naar de foyer.
Foyer en borrelplaats in het Main Deck pand in Spijkenisse
Let's meet
Bewonder het zelf

We nodigen je graag uit om te kijken wat er mogelijk is. Proef onze koffie, luister naar het geluid en test de camera’s. Beleef de hele experience in een notendop en laat ons weten wat jij zoekt voor je (online) event. Samen komen we er wel uit.

Wel even bellen van tevoren, want hoe mooi Main Deck ook is, wij werken thuis.

Neem contact met ons op

Bart Verkleij

Sales & Marketing

0181 665 802

LET'S TALK!

Plan je bezoek & laat je inspireren