Eventlocatie


Zoals ook op de pagina’s van de ruimtes is beschreven, kunnen de ruimtes op diverse manieren worden ingedeeld. Overal is rekening gehouden met de 1,5 meter-regel. Waar wij eerst tachtig stoeltjes kwijt konden in de Theaterstudio, kunnen wij er nu nog maar vijftien kwijt. Ook in het Huiskamercafé is rekening gehouden met de afstand tussen de bezoekers. De looprichtingen worden door middel van pijlen op de vloer aangegeven en er wordt met bordjes aangegeven waar men plaats kan nemen.


Bij binnenkomst is het vanzelfsprekend dat mensen iets te drinken halen voordat de bijeenkomst begint. Hierbij wordt gebruik gemaakt van take-away bekers zodat deze na gebruik weggegooid kunnen worden. Hierbij is ervoor gezorgd dat er voldoende prullenbakken in de ruimtes aanwezig zijn zodat de bezoekers hun bekers zelf weg kunnen gooien.
                                                                                                                                       

Wat betreft de lunch worden er standaard lunchpakketjes klaargezet die de bezoekers zelf kunnen pakken.

- Stel dat de bijeenkomst in de Theaterstudio is, kunnen de bezoekers lunchen in het Huiskamercafé. Om dit goed te kunnen regelen, worden de lunchpakketten al klaargezet bij de uitgang van de Theaterstudio. In het Huiskamercafé wordt op duidelijke wijze plekken aangegeven waar de bezoekers even rustig kunnen zitten.

Niet geheel onbelangrijk.. de afsluitende borrel. Ideaal is het natuurlijk niet met de 1,5 meter-regel, maar zeker wel mogelijk. Ook hierbij zal het drinken in wegwerp glazen geschonken worden en zijn bakjes nootjes o.i.d. niet mogelijk. Er kan wel voor gekozen worden schalen met diverse hapjes aan te bieden. Ook voor de borrel worden er plekken gemarkeerd waar bezoekers kunnen zitten/staan om met elkaar in gesprek te gaan.


Main Deck beschikt over ca. 10 gratis parkeerplaatsen. Boek je een zaal voor een kleine bijeenkomst, dan kun je op ons terrein parkeren. Bij een gelegenheid waar meer dan 10 personen aanwezig zijn, vragen wij je te parkeren bij het lokale zwembad (Optisport Rivierabad). Vanaf hier is het ca. 5 minuten lopen naar Main Deck. Tevens is er de mogelijkheid om in één van de straten nabij Main Deck te parkeren. Hier betaal je het lokale parkeertarief per uur.


De ruimtes in Main Deck lenen zich voor diverse soorten events, van presentatie tot kleinschalige training. Maar ook voor een sfeervolle netwerkbijeenkomst of één-op-één gesprek ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij ook twee ruimtes aan voor bijvoorbeeld kleinschalige vergaderingen, brainstormsessies en sollicitatiegesprekken. Alle ruimtes zijn multifunctioneel in te delen waardoor wij diverse soorten events kunnen faciliteren. Genoeg mogelijkheden dus!


Main Deck Live


Hybride events bestaan al een tijdje, maar zijn momenteel belangrijker dan ooit. Een hybride event is een combinatie tussen een off- en online event. Een fysiek event, dat tegelijkertijd ook online wordt uitgezonden. 

Door de komst van het coronavirus zijn fysieke events met een groot publiek niet altijd mogelijk. Hiervoor is een hybride event dus de perfecte oplossing.