Laden
Greenscreen studio
Groener kan niet

Presenteer vanuit je kantoor, waan je op een fabriek (geen VCA-certificaat nodig), straal vanaf een tropisch eiland of gewoon vanuit je huiskamer: in de Greenscreen Studio van Main Deck kan het allemaal. De mogelijkheden zijn eindeloos en alle techniek wordt voor je geregeld. Met onze state-of-the-art 4K camera schieten we kraakheldere opnames die direct in het oog springen. Dit gecombineerd met achtergronden die tot de verbeelding spreken, ben je verzekerd van een unieke opname.


Een kleinschalige en toegankelijke ruimte, maar natuurlijk net zo professioneel als zijn grote broer. Onze greenscreen studio is de perfecte ruimte als je jouw opname helemaal eigen wilt maken. Wij kunnen natuurlijk ook optreden als sparringpartner om samen een concept te ontwikkelen of rond te krijgen!

Studio 2 is up and running!

Nu wij ruime ervaring hebben met het opzetten en het runnen van een studio, vonden we het tijd voor uitbreiding. Naast de enorme event studio beschikken wij nu ook over een knusse Greenscreen studio. De perfecte ruimte voor een webinar, productpresentatie of videoboodschap. Waar de event studio machtig is in het stijlvolle decor, is de Greenscreen studio flexibel en laagdrempelig. De gloednieuwe camera’s zorgen voor de mooiste beelden en de lichten zetten je perfect in de spotlight. Maar ook hier geldt: ondervind het zelf!

Opname in de greenscreen studio
Greenscreen studio onbewerkt

Professionele snelheid

Boek je de Greenscreen studio, dan gaat alles voor je vanzelf. Jij hoeft je alleen maar te focussen op je inhoudelijke programma. Wij regelen de opstelling en de techniek aan de hand van een checklist die jij vooraf invult. Ook tijdens de uitzending of opname. Kies voor een desk waar je achter kunt staan, of een hoge tafel waar je achter zit. Wat voor jou werkt, werkt voor ons. Ook is het mogelijk om een scherm te bekijken waar je bijvoorbeeld de deelnemers van je webinar kunt zien of je eigen presentatie.

Je kunt de Greenscreenstudio boeken per drie uur. Wij raden je aan om in ieder geval een uur voorafgaand aan je opname of uitzending aanwezig te zijn. We hebben natuurlijk heel even de tijd nodig om te testen of je microfoon goed zit en om te bepalen of je shirt niet te groen is. Heb je meer tijd nodig? Dat kan!

Leg jezelf in de watten

Wil je iets meer dan alleen in en uit de studio voor jouw programma? Laten we nu een aantal leuke opties hebben om toe te voegen aan je studiobeleving.

  • Voeg een lekkere lunch toe, voorafgaand of na afloop van je uitzending. Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen.
  • Ook een borrel is mogelijk. Tafel gezellig even na met je gasten onder het genot van een drankje en bitterbal of luxe tapashapjes.
  • Maak je een opname, dan kunnen wij ook het eindproduct verzorgen. Onze video-editor kan een compilatie met de hoogtepunten of een aansprekende teaser verzorgen.

Bij ons niet extra, maar standaard

  • Gratis wifi
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur
  • Elke 20 minuten wordt het pand voorzien van gezuiverde en gekoelde zuurstof
  • Een lekker kopje koffie of thee bij binnenkomst
Foto genomen vanuit het oogpunt van de regieruimte van studio 2
Breng je programma tot leven

Bel ons, kom langs, geniet van de koffie (of thee) en boek de Greenscreen studio. Wil je even testdraaien? Gaan we doen! We bespreken samen je wensen en kijken wat er mogelijk is. Wij zijn net zo flexibel als onze studio, dus dat komt helemaal goed.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of kom je graag een keer langs?
Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons op 0181 665 802