Laden
Faciliteiten
Geen zorgen in Main Deck

1
Koffie- en luncharrangementen
Lekker eten hoort er ook bij

Maak je gebruik van (één van de ruimten van) Main Deck, kies dan ook voor één van onze cateringarrangementen.

  • Koffie- en theearrangement: onbeperkt koffie, thee, water en lekkers voor erbij;
  • Luxe Luncharrangement: uitgebreid lunchbuffet met diverse luxe belegde broodjes en vers fruit met een mediterraans accent;
  • Borrelarrangement: organiseer je een netwerkborrel of sluit je jouw bijeenkomst graag af met een drankje. Dit arrangement verzorgt een goed glas wijn en een koud biertje, met of zonder alcohol.

Uiteraard houden wij rekening met allergieën of dieetwensen.

Bereikbaarheid en parkeren

Main Deck beschikt over ca. 10 parkeerplaatsen. Boek je een zaal voor een kleine bijeenkomst, dan kun je op ons terrein parkeren. Bij gelegenheid waarbij meer dan 10 personen aanwezig zijn, vragen wij je te parkeren bij het lokale zwembad, Optisport Rivierabad. Vanaf hier is het ca. 5 minuten lopen naar Main Deck. Je kunt ook parkeren in één van de straten nabij Main Deck. Hier betaal je het lokale parkeertarief per uur.

De locatie is ook zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf metrostation Spijkenisse Centrum is het ca. 10 minuten lopen naar Main Deck. Liever niet lopen? Neem dan bus 87 richting Halfweg en stap uit bij bushalte Eerste Heulbrugstraat. Drie keer vallen en je bent bij Main Deck.

Audiovisuele ondersteuning

Iedere ruimte in Main Deck heeft passende audiovisuele ondersteuning. In de Theaterstudio vind je een enorme videowall van 3x3 55” schermen. Perfect voor een workshop, presentatie of training. De aanwezige geluidsinstallatie biedt daarnaast de mogelijkheid om grote groepen toe te spreken met een microfoon of om achtergrondmuziek te draaien.

In het Huiskamercafé is het tevens mogelijk om gebruik te maken van de geluidsinstallatie met microfoon. Visuele ondersteuning kan worden getoond op onze verticale schermen die we overal in de ruimte kunnen plaatsen.

LET'S TALK

Laat de samenwerking beginnen