Laden
Events
Zakelijke events in een sfeervol jasje

Je kunt natuurlijk tal van zakelijke events bedenken. Formeel of informeel, groots of kleinschalig: als het maar past bij jouw organisatie. Main Deck past zich aan jou aan. De verschillende opstellingen, beschikbare techniek en onze full service zorgen dat jouw zakelijke bijeenkomst een succes wordt.

Onze kennis breidt zich constant uit en wij kunnen gemakkelijk schakelen. Heb jij iets in gedachten wat wij nog niet eerder gedaan hebben? We denken graag met je mee. Samen komen we tot een succesvolle (online) bijeenkomst.

Hoe werkt het?

Bel ons, kom langs, geniet van de koffie (of thee) en boek Main Deck! Samen kijken we naar de meest passende opstelling en bijbehorende techniek. Vind je het prettig om van tevoren een technische doorloop te doen met onze technicus? Dan plannen we dat in. Jouw event aanvullen met lunch of een borrel na afloop? Wij serveren.

borrel in de Main Deck Studio
visagie in de Main Deck Studio

Bij ons niet extra, maar standaard

  • Gratis Wifi
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur (maximaal 10 auto’s)
  • Elke 20 minuten wordt het pand voorzien van gezuiverde zuurstof
  • Visagie- en kleedruimte

Goed om te weten over de studio

  • Je boekt onze studio per dagdeel. Heb je andere wensen, laat het ons weten.
  • Wij ontwikkelen ook concepten. Heb je iets in gedachten, maar weet je nog niet precies hoe je dit kunt uitvoeren. We denken graag mee.
  • We houden rekening met de maatregelen die gelden vanuit de overheid en we kijken van tevoren wat dit betekent voor jouw event.
Huiselijke setting Main Deck Event Studio
Tot snel!
Bewonder het zelf

We nodigen je graag uit om te kijken wat er mogelijk is. Proef onze koffie, luister naar het geluid en test de camera’s. Beleef de hele experience in een notendop en laat ons weten wat jij zoekt voor je (online) event.

Wel even bellen van tevoren, want hoe mooi Main Deck ook is, wij werken thuis.

Neem contact met ons op

Bart Verkleij

Sales & Marketing

bart.verkleij@maindeck.nl

0181 665 802

Heb je vragen of kom je graag een keer langs?
Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons op 0181 665 802