Events
Zakelijke events in een sfeervol jasje

Je kunt natuurlijk tal van zakelijke events bedenken. Formeel of informeel, groots of kleinschalig: als het maar past bij jouw organisatie. Main Deck past zich aan jou aan. De verschillende opstellingen, beschikbare techniek en onze full service zorgen dat jouw zakelijke bijeenkomst een succes wordt.

Onze kennis breidt zich constant uit en wij kunnen gemakkelijk schakelen. Heb jij iets in gedachten wat wij nog niet eerder gedaan hebben? We denken graag met je mee. Samen komen we tot een succesvolle (online) bijeenkomst.

Hoe werkt het?

Bel ons, kom langs, geniet van de koffie (of thee) en boek Main Deck! Samen kijken we naar de meest passende opstelling en bijbehorende techniek. Vind je het prettig om van tevoren een technische doorloop te doen met onze technicus? Dan plannen we dat in. Jouw event aanvullen met lunch of een borrel na afloop? Wij serveren.

borrel in de Main Deck Studio
visagie in de Main Deck Studio

Bij ons niet extra, maar standaard

  • Gratis Wifi
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur (maximaal 10 auto’s)
  • Elke 20 minuten wordt het pand voorzien van gezuiverde zuurstof
  • Visagie- en kleedruimte

Goed om te weten over de studio

  • Door de 1,5 meter maatregelen is de studio te boeken voor maximaal 20 personen, maar het precieze aantal bezoekers hangt af van de opstelling die je kiest voor jouw event.
  • De studio boek je per dagdeel. Heb je andere wensen, laat het ons weten.
  • Om in de Event Studio te komen moet je door de foyer. Die boek je er dus bij.
Huiselijke setting Main Deck Event Studio
Tot snel!
Bewonder het zelf

We nodigen je graag uit om te kijken wat er mogelijk is. Proef onze koffie, luister naar het geluid en test de camera’s. Beleef de hele experience in een notendop en laat ons weten wat jij zoekt voor je (online) event.

Wel even bellen van tevoren, want hoe mooi Main Deck ook is, wij werken thuis.

Neem contact met ons op

Bart Verkleij

Sales & Marketing

0181 665 802

LET'S TALK!

Plan je bezoek & laat je inspireren