Laden
Vergaderen
In een unieke omgeving

Heb je alle standaard en saaie vergaderlocaties in de regio al gezien? Breng je collega’s naar de Event Studio van Main Deck. Hier kom je helemaal uit je bubbel en ontstaan goede ideeën. Daarnaast, bij hoeveel vergaderlocaties heb je ondersteuning van een digitale infozuil, meerdere flipovers, een prikbord én natuurlijk de videowall van 3x3 55"schermen? 

Vanuit onze klanten die al hebben vergaderd in onze ruimte(s) krijgen wij terug dat wij een eigentijdse locatie zijn met een goed vergaderarrangement! Wacht maar tot je onze luxe lunch geproefd hebt..

Diverse mogelijkheden

Wat heb je allemaal nodig?

Laat het ons weten! In de Event Studio van Main Deck kun je tijdens je vergadering of brainstorm gebruik maken van een videowall van 3x3 55” schermen, maar we hebben zoals benoemd ook ouderwetse flipovers en een prikbord. De opstelling passen we aan naar jouw wensen: meerdere tafels in een kring, één lange tafel of juist aparte zitjes. Op iedere vraag antwoorden wij met 'kan', want alles is mogelijk! Zijn er ook mensen die digitaal deelnemen aan je vergadering? Onze technicus sluit alles voor je aan. Jij hoeft je alleen maar te focussen op de inhoud.

Main Deck kent trouwens ook allerlei lekkere adresjes voor catering. Het is mogelijk om een brunch-, lunch- of borrelarrangement bij te boeken. Laat ons weten waar je voorkeur naar uit gaat en wij serveren. Onze koffie valt trouwens ook bij iedereen in de smaak, dus dat zit wel goed.

Bij Main Deck hebben we verschillende tools voor uw vergadering, van TV's tot flipcharts
Vergadertafel in de Main Deck studio voorzien van tafelwater

Goed om te weten over de studio

Vergaderen in Main Deck wordt met name als prettig ervaren, omdat je tijdens de pauzes ook echt even in een andere omgeving terecht kunt. Zo kun je even ontspannen en vervolgens weer met frisse aandacht verder. Daarnaast:

  • Onze event studio heeft een moderne luchtverversingsinstallatie, waardoor het pand iedere 20 minuten wordt voorzien van gezuiverde zuurstof.
  • Je boekt de event studio per dagdeel. Heb je andere wensen, laat het ons weten.
  • Wij stellen ons flexibel op, last minute een wijziging in het aantal personen? Geen probleem.
  • Geluidsondersteuning nodig voor eventuele online deelnemers? Regelen we.

lekker transparant

Onze tarieven

Voor al het bovenstaande, inclusief de huur van de studio en foyer, rekenen wij een vaste prijs per persoon. Dan weet je meteen waar je aan toe bent.

Je kunt Main Deck boeken voor een ochtend- en / of middagdeel. Onze arrangementen zijn altijd inclusief de lekkerste catering van lokale horeca ondernemers in Spijkenisse.

  • Voor één dagdeel (4 uur) kun je rekenen op €47,50 per persoon.
  • Voor een hele dag (8 uur) vragen wij €56,50 per persoon.

Binnen deze arrangementen bieden wij het volgende aan:
- Onbeperkt koffie en thee
- Onbeperkt frisdrank
- Zoete- en hartige lekkernijen tijdens de break
- Flessen mineraalwater tijdens de vergadering
- Overheerlijke verse lunch
- Gewenste audiovisuele ondersteuning
- Flipovers, prikborden en digitale infozuilen naar behoeve

Uiteraard houden we rekening met allergieën en dieetwensen en is de lunch ook vegetarisch te bestellen. Heb je specifieke wensen voor een lunchbuffet? Laat het ons weten.

Gezellig zithoekje, de Main Deck studio is volledig ingericht
Let's meet
Hoe werkt het?

Bel ons, kom even langs, proef alvast de koffie en boek de Main Deck Event Studio. Samen kijken we naar de meest passende opstelling en bijbehorende techniek.

Neem contact met ons op

LET'S TALK

Plan je bezoek & laat je inspireren