Vergaderen
In een unieke omgeving

Heb je alle standaard en saaie vergaderlocaties in de regio al gezien? Dan wordt het tijd voor vergaderen in Main Deck! Onze Event Studio is ook hier perfect voor. Een inspirerende omgeving, waar je gebruik kunt maken van goede technische ondersteuning en waar je helemaal uit de bubbel komt. Goede ideeën gegarandeerd.

Diverse mogelijkheden

Wat heb je allemaal nodig?

Laat het ons weten! In Main Deck kun je in ieder geval gebruik maken van een videowall van 3x3 55” schermen, maar we hebben ook ouderwetse flip-overs. De opstelling passen we aan naar jouw wensen: meerdere tafels in een kring, één lange tafel of zitjes. Dat kan allemaal. Nemen er ook mensen digitaal deel aan je vergadering? Onze technicus sluit alles voor je aan. Jij hoeft je alleen maar te focussen op de inhoud en op het verzinnen van goede ideeën.

Main Deck kent trouwens ook allerlei lekkere adresjes voor catering. Het is mogelijk om een brunch, lunch of borrelarrangement bij te boeken. Laat ons weten waar je voorkeur naar uit gaat en wij serveren. Onze koffie valt trouwens ook bij iedereen in de smaak, dus dat zit wel goed.

Bij Main Deck hebben we verschillende tools voor uw vergadering, van TV's tot flipcharts
Vergadertafel in de Main Deck studio voorzien van tafelwater

Goed om te weten over de studio

  • Door de 1,5 meter maatregelen is de studio te boeken voor maximaal 20 personen, maar het precieze aantal bezoekers hangt af van de opstelling die je kiest voor jouw event.
  • De studio boek je per dagdeel. Heb je andere wensen, laat het ons weten.
  • Om in de Event Studio te komen moet je door de foyer. Die boek je er dus bij.

ook belangrijk...

Bij ons niet extra, maar standaard

  • Gratis Wifi
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur (maximaal 10 auto’s)
  • Elke 20 minuten wordt het pand voorzien van gezuiverde zuurstof
Gezellig zithoekje, de Main Deck studio is volledig ingericht
Let's meet
Hoe werkt het?

Bel ons, kom langs, geniet van de koffie (of thee) en boek Main Deck! Samen kijken we naar de meest passende opstelling en bijbehorende techniek.

Neem contact met ons op

Bart Verkleij

Sales & Marketing

0181 665 802

LET'S TALK!

Plan je bezoek & laat je inspireren