Vergaderen
In een unieke omgeving

Heb je alle standaard en saaie vergaderlocaties in de regio al gezien? Breng je collega’s naar de Main Deck Event Studio. Hier kom je helemaal uit je bubbel en ontstaan goede ideeën. En het is van alle gemakken voorzien.

Diverse mogelijkheden

Wat heb je allemaal nodig?

Laat het ons weten! In de Main Deck Event Studio kun je tijdens je vergadering of brainstorm gebruik maken van een videowall van 3x3 55” schermen, maar we hebben ook ouderwetse flipovers en een prikbord. De opstelling passen we aan naar jouw wensen: meerdere tafels in een kring, één lange tafel of juist aparte zitjes. Kan gewoon. Nemen er ook mensen digitaal deel aan je vergadering? Onze technicus sluit alles voor je aan. Jij hoeft je alleen maar te focussen op de inhoud.

De Main Deck Event Studio kent trouwens ook allerlei lekkere adresjes voor catering. Het is mogelijk om een brunch, lunch of borrelarrangement bij te boeken. Laat ons weten waar je voorkeur naar uit gaat en wij serveren. Onze koffie valt trouwens ook bij iedereen in de smaak, dus dat zit wel goed.

Bij Main Deck hebben we verschillende tools voor uw vergadering, van TV's tot flipcharts
Vergadertafel in de Main Deck studio voorzien van tafelwater

Goed om te weten over de studio

Vergaderen in Main Deck wordt met name als prettig ervaren, omdat je tijdens de pauzes ook echt even in een andere omgeving terecht kunt. Zo kun je even ontspannen en vervolgens weer met frisse aandacht verder. Daarnaast:

  • Onze event studio heeft een moderne luchtverversingsinstallatie, waardoor het pand iedere 20 minuten wordt voorzien van gezuiverde zuurstof.
  • De opstelling die je kiest bepaalt het maximum aantal mensen. We houden rekening met de maatregelen die gelden vanuit de overheid en we kijken van tevoren wat dit betekent voor jouw event.
  • Je boekt de event studio per dagdeel. Heb je andere wensen, laat het ons weten.

ook belangrijk...

Bij ons niet extra, maar standaard

  • Gratis wifi
  • Achtergrondmuziek. Spreek hier gerust je voorkeur over uit.
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur (maximaal 10 auto’s)
Gezellig zithoekje, de Main Deck studio is volledig ingericht
Let's meet
Hoe werkt het?

Bel ons, kom even langs, proef alvast de koffie en boek de Main Deck Event Studio. Samen kijken we naar de meest passende opstelling en bijbehorende techniek.

Neem contact met ons op

Bart Verkleij

Sales & Marketing

0181 665 802

LET'S TALK

Plan je bezoek & laat je inspireren