Studio huur
Bij Main Deck kan alles

Zoek je een aansprekende locatie voor je hybride event, webinar, livestream of workshop? De Main Deck Event Studio past zich aan aan jouw wensen.

In 2020 openden we deze unieke event locatie met een sfeervolle foyer en studio in Spijkenisse. We hebben al heel wat bedrijven en instellingen mogen begeleiden met imponerende livestreams, strak georganiseerde hybride bijeenkomsten en fysieke trainingen. Wij hebben de kennis in huis om offline, online én combinatie events tot een succes te maken. Onze zalen zijn vrij in te delen, zodat we de ideale omgeving kunnen creëren voor ieder idee. Uiteraard ontzorgen we je compleet met catering en audiovisuele ondersteuning. Alles voor jouw ‘time to shine!’

Event Studio

One of a kind in Spijkenisse

Drie, twee… ACTIE. Hoe veel livestreams, presentaties en vergaderingen heb jij al bijgewoond via YouTube, Zoom of Microsoft Teams? Dit is bijna het nieuwe normaal. In onze Event Studio organiseer je jouw (hybride) bijeenkomst in stijl. De presentatie van een jaarverslag, een afscheidsfeest van de CEO of een interactieve vrijdagmiddag-quiz. Bij Main Deck is het allemaal mogelijk.

Daarnaast leent de studio zich ook goed voor brainstormsessies, vergaderingen of trainingen op 1,5 meter. Met een kleine groep kun je veilig bij elkaar komen. Natuurlijk wel met looproutes, voldoende zitplekken op afstand en een pompje desinfectiemiddel op iedere hoek van de tafel. Maar ja, dat heb je overal.

Farewell party van Vitol bij de Main Deck studio in Spijkenisse
Tafelopstelling voor een livestream in de Main Deck studio Spijkenisse

ON AIR

Wat maakt onze studio zo uniek

Nou ja, alles? De Main Deck Event Studio is sfeervol, van alle gemakken voorzien en we hebben de modernste technische apparatuur in huis. Bijvoorbeeld een videowall van 3x3 55” schermen, vier op afstand bestuurbare camera’s en verschillende soorten microfoons. En deze techniek blijven we vernieuwen. Onze technici leggen je graag alles uit.

Goed om te weten over de studio:

  • Je boekt onze studio per dagdeel. Heb je andere wensen, laat het ons weten.
  • Wij ontwikkelen ook concepten. Heb je iets in gedachten, maar weet je nog niet precies hoe je dit kunt uitvoeren. We denken graag mee.
  • We houden rekening met de maatregelen die gelden vanuit de overheid en we kijken van tevoren wat dit betekent voor jouw event.

Let's have a drink

Persoonlijk ontvangst in de foyer

Even een stapje terug, want onze event studio is tof, maar ook de ontvangst is natuurlijk van groot belang. De entree van Main Deck is onze ruime foyer met meerdere zitjes, sta-barrels en een riante bar. Ideaal om je gasten te ontvangen en om na afloop nog even na te praten met een lekker drankje. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de foyer te boeken, bijvoorbeeld voor een workshop met een kleine groep of een netwerkbijeenkomst.

Goed om te weten over de foyer:

  • De foyer boek je per dagdeel. Heb je andere wensen, laat het ons weten.
  • Van ontbijt tot borrelarrangement, wij serveren.
  • Audiovisuele ondersteuning rollen wij zo naar de foyer.
  • Liever een andere indeling. Geen probleem.
Foyer en borrelplaats in het Main Deck pand in Spijkenisse
Let's meet
Bewonder het zelf

We nodigen je graag uit om de mogelijkheden te bespreken. Dan kun je het meteen zelf ervaren. Proef onze koffie, luister naar het geluid en test de camera’s. Beleef de hele experience in een notendop en je wilt dit gegarandeerd delen met je collega’s of klant.

Tot snel in de Main Deck Event Studio!

Neem contact met ons op

Bart Verkleij

Sales & Marketing

0181 665 802

LET'S TALK

Plan je bezoek & laat je inspireren