Over ons
Wie zijn wij?

Leuk dat je het vraagt. In februari 2020 openden we de deuren van Main Deck. We hielden een enorm openingsfeest en hadden een kalender volgepland met events. Drie weken later arriveerde het coronavirus in Nederland en kon alles regelrecht de prullenbak in. Behalve onze hoop natuurlijk.

Omdenken

Een nieuwe start

In het tempo dat de wereld is veranderd in 2020, zo hard hebben wij ook aan Main Deck gewerkt. Oorspronkelijk waren we van plan om fysieke events te organiseren. De sfeervolle foyer en studioruimte lenen zich uitstekend voor verschillende typen events. Nog steeds. Enkel ligt de focus niet langer op fysieke events. Wij hebben nu ook alles in huis om bijeenkomsten hybride of zelfs helemaal online te organiseren. Onze studio heeft een enorme upgrade gehad en we hebben er meer zin in dan ooit! En het leuke is natuurlijk dat Main Deck te huren is voor jou.

Tafelsetting Main Deck Studio
Time table Main Deck Studio

Van creatief concept tot uitvoering

We denken met je mee

Je wilt graag iets organiseren voor de directeur, de medewerkers of stakeholders. Van techniek, catering tot creatief concept, we denken met je mee om dit tot een spraakmakend event te maken. Klein en impactvol of groots en meeslepend.

niet zomaar een locatie

Main Deck leent zich uitstekend voor:

  • Livestreams
  • Hybride events, bijvoorbeeld een pub quiz, presentatie van een nieuw product of een farewell party
  • Webinars
  • Trainingen en cursussen in kleine groepen
  • Vergaderingen, workshops en brainstormsessies
live event bij Main Deck Studio
Tot snel!
Bewonder Main Deck

Ben je al nieuwsgierig? Heb je een (online) event op de planning of zoek je een inspirerende omgeving voor de jaarlijkse heidag? We nodigen je graag uit om te kijken wat er mogelijk is. Proef onze koffie, luister naar het geluid en test de camera’s. Beleef de hele experience in een notendop en laat ons weten wat jij zoekt voor je (online) event. Samen komen we er wel uit.

Wel even bellen van tevoren, want hoe mooi Main Deck ook is, wij werken thuis.

Neem contact met ons op

Bart Verkleij

Sales & Marketing

0181 665 802

LET'S TALK

Plan je bezoek & laat je inspireren