Laden
Over ons
Wie zijn wij?

Leuk dat je het vraagt. In februari 2020 openden we de deuren van Main Deck. We hielden een enorm openingsfeest en hadden een kalender volgepland met events. Drie weken later arriveerde het coronavirus in Nederland en kon alles regelrecht de prullenbak in. Behalve onze hoop natuurlijk.

In het tempo dat de wereld is veranderd in 2020, zo hard hebben wij ook aan Main Deck gewerkt. Oorspronkelijk waren we van plan om fysieke events te organiseren. Door de toen opkomende coronapandemie konden we dit snel vergeten. Omdat vroeger een fotograaf in ons pand zat beschikten wij over een ruime studioruimte. Na veel fysieke en financiële inspanning konden wij een low-budget videostudio aanbieden. In deze periode hebben wij elke euro die we verdiend hebben terug geïnvesteerd in onze locatie. Op deze manier konden wij inspelen op de ontstane vraag naar online events. 

Intelligence is the ability to adapt to change

2 jaar later

De sfeervolle foyer en studioruimte(s) lenen zich uitstekend voor verschillende typen events. De focus ligt echter niet langer enkel op fysieke events. Juist door de afgelopen jaren is het meer en meer duidelijk geworden dat online, of in ieder geval hybride, een blijvertje is in de zakelijke wereld.

Naast de aanwezige professionele techniek hebben wij nu ook de expertise in huis op het gebied van onder andere opnames, livestreamen, webinars en hybride events. De Event Studio heeft sinds de opening in begin 2020 een enorme upgrade gehad én er is een greenscreen studio bijgekomen. Kortom, we hebben er meer zin in dan ooit! Het leuke is natuurlijk dat Main Deck te huren is voor jou.

Tafelsetting Main Deck Studio
Time table Main Deck Studio

Van creatief concept tot uitvoering

We denken met je mee

Je wilt graag iets organiseren voor de directeur, de medewerkers of stakeholders. Van techniek, catering tot creatief concept, we denken met je mee om dit tot een spraakmakend event te maken. Klein en impactvol of groots en meeslepend, wij van Main Deck staan voor je klaar.

Kom gerust eens een vrijblijvend bakkie koffie doen terwijl we kijken hoe we van jouw creatieve idee een uitgewerkt professioneel concept kunnen maken. 

niet zomaar een locatie

Main Deck leent zich uitstekend voor:

  • Livestreams
  • Hybride events, bijvoorbeeld een pub quiz, presentatie van een nieuw product, muziekbingo of een farewell party
  • Webinars
  • Trainingen en cursussen in kleine groepen
  • Vergaderingen, workshops en brainstormsessies
live event bij Main Deck Studio
Tot snel!
Bewonder Main Deck

Ben je al nieuwsgierig? Heb je een (online) event op de planning of zoek je een inspirerende omgeving voor de jaarlijkse heidag? We nodigen je graag uit om te kijken wat er mogelijk is. Proef onze koffie, luister naar het geluid en test de camera’s. Beleef de hele experience in een notendop en laat ons weten wat jij zoekt voor je (online) event. Samen komen we er wel uit.

Neem contact met ons op

Bart Verkleij

Sales & Marketing

bart.verkleij@maindeck.nl

0181 665 802

Heb je vragen of kom je graag een keer langs?
Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons op 0181 665 802