Laden
Faciliteiten
Geen zorgen in Main Deck

Dat heb je vast al eens eerder gehoord, maar bij ons is het ook echt zo. Onze faciliteiten zorgen ervoor dat jij je kunt ontspannen tijdens je livestreamuitzending, vergadering of webinar. Denk aan gratis Wifi, goede lunch- en borrelarrangementen, goede bereikbaarheid en state of the art audiovisuele ondersteuning. Door ons luchtverversingssysteem en de airco is er altijd een gerieflijke temperatuur en hoef je niet eens de deur uit voor een teug frisse lucht.

Bij ons staat flexibiliteit centraal, zo kunnen we de foyer en de studio's arrangeren naar jouw specifieke wensen. Wil je dat het publiek aan de lippen van de spreker hangt in een theateropstelling, een gezellige cafe-opstelling of een strakke tv-studio a la Jinek? Main Deck regelt het!

Van alle gemakken voorzien

Techniek waar je u tegen zegt

We sommen het even voor je op, het is nogal wat:

  • Videowall van 3x3 55” led schermen. Deze werkt als een computer, je kunt hierop alles laten zien wat je wilt.
  • Geluidsinstallatie. Aan te sluiten op de videowall of met bluetooth te bedienen via je telefoon. Hier komt ook een microfoon bij, dus ook je speech kan doorgaan.
  • Vier op afstand bestuurbare camera’s met vlijmscherp beeld. Je kunt bijvoorbeeld wisselen van shot tijdens je livestreamuitzending of presentatie.
  • Tafelmicrofoons. Net alsof je bij Op1 zit.
  • Kioskschermen. Heet je gasten welkom of presenteer belangrijke informatie op onze verticale televisies. Deze kunnen we overal neerzetten.

 

Onze technicus accepteert ook ‘je’ in plaats van ‘u’, en hij legt je alles uit. Samen kijken we naar de beste setting en bijpassende techniek.

State of the art techniek in de Main Deck studio in Spijkenisse
Het Main Deck pand van buitenaf, aan de Stationsstraat in Spijkenisse

Centraal gelegen

Bereikbaarheid en parkeren

Main Deck beschikt over ca. tien parkeerplaatsen. Bestaat jouw gezelschap uit 10 mensen of minder, dan kunnen jullie gebruik maken van ons parkeerterrein. Komen er meer auto’s dan vragen wij je te parkeren in de parkeergarage onder Bibliotheek de Boekenberg (betaald) of bij het lokale zwembad, het Rivierabad (gratis). Vanaf beide locaties is het slechts vijf minuten lopen naar Main Deck. Je kunt ook parkeren in één van de straten rondom Main Deck. Hier betaal je het lokale parkeertarief per uur.

De locatie is ook zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf metrostation Spijkenisse Centrum is het ca. tien minuten lopen naar Main Deck. Liever niet lopen? Neem dan bus 87 richting Halfweg en stap uit bij halte Eerste Heulbrugstraat. Vanaf daar is het nog drie keer vallen.

Catering

Lekker eten hoort erbij

Want van eten word je blij en met een volle maag kun je weer helder denken. Van lunchbuffet tot bitterbal, wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Uiteraard houden we rekening met allergieën en dieetwensen en zijn alle arrangementen ook vegetarisch te bestellen.

  • Lunchfavorieten: Ga jij voor een luxe lunch met een mediterraans accent of ‘gewoon’ een lekkere lunch met allerlei belegde broodjes? Onze lunchbuffetten komen van lokale ondernemers in Spijkenisse. Extra vers dus!
  • Overheerlijke tapas: Waan je in Spanje met onze heerlijke tapas planken. Ideaal voor wanneer jullie gezellig (zakelijk) komen borrelen of na bijvoorbeeld een hybride evenement. Voorkeur voor extra kazen, of juist voor een authentiek hammetje? Wij houden overal rekening mee. Net zoals bij onze lunchfavorieten wordt ook de tapas verzorgd door lokale leveranciers.
  • Borrels en snacks: ons borrelarrangement verzorgt een goed glas wijn en een koud biertje, beide met of zonder alcohol. De bitterballen, kipnuggets, frikadellen en loempia's mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Vanzelfsprekend staan de zoutjes en nootjes al op tafel!
Tapas plank vanHoutman bij Main Deck
Stijlvolle inrichting
Meubilair en maatregelen

Ons comfortabele meubilair is met zorg samengesteld, o.a. door Het Styling Huys in Brielle. Hier kun je alle kanten mee op. We kunnen de Event Studio omtoveren tot een klaslokaal of trainingslocatie, maar knipper even met je ogen en je hebt het gevoel dat je bij Jinek zit. We gaan graag in gesprek over de opstelling die het beste past bij jouw bijeenkomst. Heb je eigen meubilair of rekwisieten, dat mag je natuurlijk ook meebrengen.

Neem contact met ons op

LET'S TALK

Plan je bezoek & laat je inspireren