Faciliteiten
Geen zorgen in Main Deck

Dat heb je vast al eens eerder gehoord, maar het is ook echt zo. Onze faciliteiten zorgen ervoor dat jij je kunt ontspannen tijdens je livestreamuitzending, vergadering of webinar. Denk aan gratis Wifi, goede lunch- en borrelarrangementen, goede bereikbaarheid en state of the art audiovisuele ondersteuning.

Van alle gemakken voorzien

Techniek waar je u tegen zegt

We sommen het even voor je op, het is nogal wat:

  • Videowall van 3x3 55” led schermen. Deze werkt als een computer, je kunt hierop alles laten zien wat je wilt.
  • Geluidsinstallatie. Aan te sluiten op de videowall of met bluetooth te bedienen via je telefoon. Hier komt ook een microfoon bij, dus ook je speech kan doorgaan.
  • Vier op afstand bestuurbare camera’s met vlijmscherp beeld. Je kunt bijvoorbeeld wisselen van shot tijdens je livestreamuitzending of presentatie.
  • Tafelmicrofoons. Net alsof je bij Op1 zit.
  • Kioskschermen. Heet je gasten welkom of presenteer belangrijke informatie op onze verticale televisies. Deze kunnen we overal neerzetten.

 

Onze technicus accepteert ook ‘je’ in plaats van ‘u’, en hij legt je alles uit. Samen kijken we naar de beste setting en bijpassende techniek.

State of the art techniek in de Main Deck studio in Spijkenisse
Het Main Deck pand van buitenaf, aan de Stationsstraat in Spijkenisse

Centraal gelegen

Bereikbaarheid en parkeren

Main Deck beschikt over ca. tien parkeerplaatsen. Bestaat jouw gezelschap uit 10 mensen of minder, dan kunnen jullie gebruik maken van ons parkeerterrein. Komen er meer auto’s dan vragen wij je te parkeren in de parkeergarage onder Bibliotheek de Boekenberg (betaald) of bij het lokale zwembad, Optisport Rivierabad (gratis). Vanaf beide locaties is het slechts vijf minuten lopen naar Main Deck. Je kunt ook parkeren in één van de straten rondom Main Deck. Hier betaal je het lokale parkeertarief per uur.

De locatie is ook zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf metrostation Spijkenisse Centrum is het ca. tien minuten lopen naar Main Deck. Liever niet lopen? Neem dan bus 87 richting Halfweg en stap uit bij halte Eerste Heulbrugstraat. Vanaf daar is het nog drie keer vallen.

Catering

Lekker eten hoort erbij

Want van eten word je blij en met een volle maag kun je weer helder denken. Van lunchbuffet tot bitterbal, wij zorgen dat je verzadigd blijft. Uiteraard houden we rekening met allergieën en dieetwensen en zijn alle arrangementen ook vegetarisch te bestellen.

  • Koffie en thee: tijdens je vergadering of brainstormsessie kun je vast wel een lekkere bak koffie gebruiken. Kies voor het koffie- en theearrangement en je bent de hele dag voorzien van diverse soorten koffie en thee met wat lekkers.
  • Lunchfavorieten: Ga jij voor een luxe lunch met een mediterraan accent of ‘gewoon’ een lekkere lunch met belegde broodjes en een dessert? Onze lunchbuffetten komen van lokale ondernemers in Spijkenisse. Extra lekker dus!
  • Borrels en bitterballen: ons borrelarrangement verzorgt een goed glas wijn en een koud biertje, met of zonder alcohol. De bitterballen mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Je kunt ook kiezen voor een Tapas borrelarrangement, waarbij de drankjes worden ondersteund door heerlijke mediterrane tapashapjes.

Mits je andere wensen hebt voor bij je event, laat het ons weten. We koken niet zelf, maar denken graag met je mee.

Goede catering mogelijkheden bij de Main Deck studio, van ontbijt tot borrel, wij serveren
Stijlvolle inrichting
Meubilair en maatregelen

Ons comfortabele meubilair is met zorg samengesteld, o.a. door Het Styling Huys in Brielle. Hier kun je alle kanten mee op. We kunnen de Event Studio omtoveren tot een klaslokaal of trainingslocatie, maar knipper even met je ogen en je hebt het gevoel dat je bij Jinek zit. We gaan graag in gesprek over de opstelling die het beste past bij jouw bijeenkomst. Heb je eigen meubilair of rekwisieten, dat mag je natuurlijk ook meebrengen.


Corona informatie
Wij hopen natuurlijk dat we de nare coronaperiode snel achter ons kunnen laten, maar tot die tijd is aangebroken zijn er een aantal dingen waar we rekening mee dienen te houden. Je kent ze wel.

Door de 1,5 meter maatregelen is de studio te boeken voor maximaal 20 personen, maar het precieze aantal bezoekers hangt van de opstelling die je kiest voor jouw event. De foyer biedt ruimte aan maximaal 25 personen, afhankelijk van de indeling. Wij vragen je nog steeds 1,5 meter afstand te bewaren en zorgen voor voldoende mogelijkheid voor het desinfecteren van je handen. Daarnaast is onze Event Studio uitgerust met een luchtverversingsinstallatie, zodat onzuiverheden in de lucht niet lang overleven.

Neem contact met ons op

Bart Verkleij

Sales & Marketing

0181 665 802

LET'S TALK

Plan je bezoek & laat je inspireren