Livestream
Professionele livestreams

De Event Studio van Main Deck heeft alles in huis voor de perfecte livestream. Camera’s, geluidinstallaties, microfoons en, niet te vergeten, een goede sfeer. Wij hebben inmiddels genoeg ervaring opgedaan met het organiseren van livestreams dat we jou volledig kunnen ontzorgen. We richten de studio in naar jouw wensen, regelen de techniek die je nodig hebt en begeleiden de stream van begin tot eind. Jij hoeft je alleen maar te focussen op de inhoud.

Camera,licht,geluid... actie!

Uitstekende techniek

Een videowall van 3x3 55” schermen, een geluidsinstallatie, drie op afstand bestuurbare camera’s en tafelmicrofoons. Onze technicus legt je graag uit wat voor jouw livestream het beste past. YouTube of Vimeo, tijdens de stream heb jij geen zorgen. Het schakelen van de shots maakt dat het voor de kijkers interessant blijft om te volgen en met de comfort van ons meubilair zit jij op je gemak. Kortom, ideale studio toch?

camera 1 bij Main Deck Studio
huiselijke setting Main Deck Event Studio

Goed om te weten over de studio

  • Door de 1,5 meter maatregelen is de studio te boeken voor maximaal 20 personen, maar het precieze aantal bezoekers hangt af van de opstelling die je kiest voor jouw event.
  • De studio boek je per dagdeel. Heb je andere wensen, laat het ons weten.
  • Om in de Event Studio te komen moet je door de foyer. Die boek je er dus bij.
  • Van ontbijt tot borrelarrangement, wij serveren.

ook belangrijk...

Bij ons niet extra, maar standaard

  • Gratis Wifi
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur (maximaal 10 auto’s)
  • Elke 20 minuten wordt het pand voorzien van gezuiverde zuurstof
  • Visagie- en kleedruimte
Burton auto in de Main Deck Studio
Tot snel!
Hoe werkt het?

Bel ons, kom langs, geniet van de koffie (of thee) en boek Main Deck! Samen kijken we naar de meest passende opstelling en bijbehorende techniek. Vind je het prettig om van tevoren een technische doorloop te doen met onze technicus? Dan plannen we dat in.

Neem contact met ons op

Bart Verkleij

Sales & Marketing

0181 665 802

LET'S TALK!

Plan je bezoek & laat je inspireren