Laden
Livestream
Professionele livestreams

De studio van Main Deck heeft alles in huis voor een feilloze livestream. Camera’s, geluidinstallaties, hoogwaardige studiolampen, microfoons en, niet te vergeten, een goede sfeer. Wij hebben inmiddels ruimschoots ervaring opgedaan met het organiseren van zowel kleine als grote livestreams, waardoor we jou volledig kunnen ontzorgen. Een fysiek publiek met spreker in een theateropstelling, een tv-studio met publiek op de achtergrond of een gezellige café-setting: wij verrichten maatwerk voor een setting die de inhoud en de livestream tot bloei laten komen. We richten de studio in naar jouw wensen, regelen de techniek die je nodig hebt en begeleiden de livestream van begin tot eind, van concept tot borrel. Jij hoeft je alleen maar te focussen op de inhoud!

Camera,licht,geluid... actie!

Uitstekende techniek

Een videowall van 3x3 55” schermen, een geluidsinstallatie bestaande uit Harmon Kardon-boxen, 4 PTZ Camera’s en natuurlijk Sennheiser-nekbeugelmicrofoons voor de spreker. We hebben naast een breed scala aan technische middelen ook twee geroutineerde technici voor je klaar staan om een soepele livestream te faciliteren. Zij weten het fijne van livestreamen en adviseren precies wat  jouw idee het beste uit de verf laat komen. YouTube of Vimeo, tijdens de stream heb jij geen zorgen. Het schakelen van de shots maakt dat het voor de kijkers interessant blijft om te volgen en met de comfort van ons meubilair zit jij op je gemak. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden tot interactie, zo kunnen kijkers inschakelen op onze videowall tijdens de stream of vragen stellen. Kortom, ideale studio toch?

camera 1 bij Main Deck Studio
mobiele camera promotie opname

Goed om te weten over de studio

  • De opstelling die je kiest bepaalt het maximum aantal mensen. We houden rekening met de maatregelen die gelden vanuit de overheid en we kijken van tevoren wat dit betekent voor jouw event.
  • Je boekt de event studio per dagdeel. Heb je andere wensen, laat het ons weten.
  • Van ontbijt tot borrelarrangement, wij serveren.

ook belangrijk...

Bij ons niet extra, maar standaard

  • Gratis Wifi
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur (maximaal 10 auto’s)
  • Elke 20 minuten wordt het pand voorzien van gezuiverde zuurstof
  • Visagie- en kleedruimte
Leerwerkakkoord XL in de Main Deck Event Studio
Tot snel!
Hoe werkt het?

Bel ons, kom langs, geniet van de koffie (of thee) en boek Main Deck! Samen kijken we naar de meest passende opstelling en bijbehorende techniek. Vind je het prettig om van tevoren een technische doorloop te doen met onze technicus? Dan plannen we dat in.

Neem contact met ons op

LET'S TALK

Plan je bezoek & laat je inspireren