Platform Kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie

4/02/2021
LLO & SI

Het Platform Kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie (LLO SI) is op 23 september 2020 gelanceerd. Het Platform is onderdeel van het Leerwerkakkoord en heeft de wens de kwaliteit en weerbaarheid van de (toekomstige) beroepsbevolking te bevorderen.

Het Platform is gericht op kennisdeling over de thema’s Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie. Dit gebeurt onder meer door het organiseren van kennissessies en werksessies.

Van fysiek naar webinar
Inmiddels hebben wij al meerdere van deze kennissessies mogen faciliteren vanuit onze studio. Gezien de omstandigheden kon dit niet fysiek, dus is er gekozen om dit in de vorm van een webinar te doen. Naast het delen van kennis, was er ook ruimte voor interactie. Zo konden de sprekers in de studio, via het TV-scherm, in gesprek met deelnemers thuis en werden er vragen gesteld door middel van polls. Een hele geschikte manier om de deelnemers thuis actief te betrekken bij de sessie. Daarnaast wordt er tijdens deze sessie gebruik gemaakt van meerdere cameraposities, wat een dynamisch beeld geeft voor de kijkers thuis.

Gebruikte opties voor dit evenement

Studio

Bar

Studiotechniek

Videowall

Geluid

Catering

Garagedeur

LET'S TALK

Plan je bezoek & laat je inspireren