Catering
Lekker eten hoort erbij

Want van eten word je blij en met een volle maag kun je weer helder denken. Van lunchbuffet tot bitterbal, wij zorgen dat je verzadigd blijft. Uiteraard houden we rekening met allergie├źn en dieetwensen en zijn alle arrangementen ook vegetarisch te bestellen.

De koffie loopt

Koffie en thee

Onbeperkt koffie, thee, water en wat lekkers voor erbij. Een sterke bak of liever een milde latte? De bezoekers die je voor gingen hebben onze koffie geprezen. Dat zit dus wel goed.

Support your locals

Lunchfavorieten

Lunch is natuurlijk altijd favoriet. Je kunt kiezen voor het luxe luncharrangement met een uitgebreid buffet aan belegde broodjes en vers fruit met een mediterraan accent of het gewoon lekkere luncharrangement. Dit is ook een divers lunchbuffet met belegde broodjes, maar dan met een toetje achteraf.

De lunchbuffetten komen van de lokale ondernemers in Spijkenisse. Dat maakt het extra lekker en ook zij kunnen wel een beetje hulp gebruiken in deze tijd.

Borrelen

Weliswaar op 1,5 meter, maar net zo leuk

Sluit je jouw event graag af met een drankje? Ons borrelarrangement verzorgt een goed glas wijn en een koud biertje, met of zonder alcohol. En de bitterballen mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Je kunt ook kiezen voor het Tapas borrelarrangement, waarbij het glas wijn of koude biertje worden ondersteund door heerlijke mediterrane tapashapjes.

Aan tafel!
Heb je al trek?

Dat snappen we. Mits je andere wensen hebt voor bij je event, laat het ons weten. We koken niet zelf, maar we denken graag met je mee.

Neem contact met ons op

Bart Verkleij

Sales & Marketing

0181 665 802

LET'S TALK!

Plan je bezoek & laat je inspireren